SPONSOREN EEMMEERLOOP 13 mei 2023

Nieuws-banner-1024-203.jpg


De bedoeling van het geheel was dat er over een afstand van ongeveer 10 km tussen de loper en de fietser slim gewisseld zou worden.
Diegene die als koppel het eerst over de finish komt is dan de winnaar.

Uiteindelijk werd het koppel ‘Kees de Haan en Elisa Bos’ na een spannende strijd eerste, gevolgd door een mooie tweede plaats voor ‘Michiel Lelsz en Aletta Beukers’. De derde plaats ging naar ‘Henk Staal  en Bert ter Haar’.

De hele uitslag kunt u HIER BEKIJKEN.

Na dit prachtige evenement werden er onder het genot van een hapje en drankje door onze voorzitter ‘Tjeerd Koelwijn’ de nodige prijzen uitgereikt.
Hier werden tevens de prijzen verdeeld van de baancompetitie (1000, 2000 en 3000mtr) en daarbij de gelopen 5km clubwedstrijden.

Ook werdt er aandacht besteed aan trainer Jaap Duyst die na een periode van 8 jaar heeft aangegeven om te stoppen als trainer.
Hierbij was er een woord van dank voor zijn geweldige inzet en kreeg hij daarvoor een lekkere fles wijn met een cadeau bon overhandigd.

Vervolgens een woord van dank i.v.m. het afscheid van onze penningmeester, Edward Ruizendaal.
Na een periode van 4 jaar met een fantastische inzet en samenwerking heeft Edward het stokje overgedragen aan Albert de Vries.
Ook hier als dank een heerlijke fles wijn met cadeau bon. Helaas was Edward verhinderd om dit in ontvangst te nemen.

Nu was het de beurt aan onze nieuwe voorzitter Michiel Lelsz. Hij nam het woord gericht aan Tjeerd Koelewijn.
Tjeerd heeft ook na een periode van 4 jaar aangegeven te stoppen als voorzitter.
Ook voor hem een dankwoord voor zijn inzet met daarbij de bijbehorende cadeaus. 

Al met al een prachtige avond die met de nodige gezelligheid voorzien van een lekker hapje en drankje zo rond half elf ten einde liep. 

Links en rechts zijn foto's geschoten door diverse mensen. Deze foto's kunt u HIER BEKIJKEN