SPONSOREN EEMMEERLOOP 13 mei 2023

 

Een nieuw jaar, een vernieuwd bestuur!

Afgelopen maandag hebben we onze goede voornemens in de praktijk gebracht met een gezamenlijke training en een hapje en een sapje in ons clubhuis.

Nadat we elkaar het beste hebben toegewenst was er ook gelegenheid om dank te zeggen aan het oude bestuur en kennis te maken met het nieuwe bestuur.
Wim Bos, Siebrand Dijkema en Margreet de Jong hebben samen met Michiel Lelsz en Jos van Diermen onze club door een nare Corona-periode geloosd.
Voor Siebrand en Margreet was na 4 jaar de tijd gekomen om het stokje over te dragen, zij hebben respectievelijk als ledenadministrateur en schakel met de evenementencommissie een belangrijke rol voor onze club vervuld in een moeilijke tijd.
Wim was tijdens Corona gestopt.
Als trainer, beheerder van het clubgebouw en webmaster was en is hij  onze duizend-en-éénpoot.
Reden om Wim ook nog in het zonnetje te zetten. Bloemen en lovende woorden voor deze toppers!

En hebben we leden die de fakkel willen overnemen. Robin de Graaf, Albert Koelewijn en Albert Jan Veldhuizen zijn onze nieuwe bestuursleden!

Michiel blijft als voorzitter tot het eind van het seizoen om het nieuwe bestuur wegwijs te maken. Jos blijft op de centen passen, hij wordt ondersteund door Lammert Bos, die de ledenadministratie voor zijn rekening gaat nemen.

Komende tijd gaan we met frisse energie met elkaar aan de slag om taken te verdelen en om onze plannen met de club te ontwikkelen.
Op verschillende trainingen horen we regelmatig goeie ideeën van onze loopmaatjes, en als bestuur willen we jullie hierin ondersteunen.

Dus trek aan onze mouw als je een goeie tip of suggestie hebt, want onze leden en vrijwilligers zorgen voor leven in de club!

 
Pic_05.jpgPic 01

Pic 06