SPONSOREN EEMMEERLOOP 2020

 

 quovadis logo joomla

 

 

 

 

 

Beste loopmaatjes,

 

Na de persconferentie van 14 dagen geleden zijn we voorzichtig begonnen met het trainen op de baan in groepjes van 4 mensen.

Deze week hebben de trainers met elkaar gesproken en op grond van de ervaring met deze trainingen hebben we besloten om jullie de volgende baantrainingen aan te bieden:

Maandagavond       :  19.30u - Anton Schoonderbeek 

Dinsdagmorgen      :   9.00u - Simone Wolbeek

Dinsdagavond         : 19.30u - Wim Bos / Aleida de Graaf (roulatie)

Donderdagmiddag  : 13:00u - Evelien Moerenhoud / Tjeerd Koelewijn (roulatie)

 

Volgens de huidige regels mogen we alleen in groepjes van 4 op de baan trainen. Je loopt op eigen gelegenheid naar de baan en na afloop weer naar huis,
dit kun je zien als een stuk warming-up en cooling down.

Op andere dagen kun je op eigen gelegenheid duurloopjes in de polder doen, onze trainers hebben dan ook tips voor je.

Hou vooral de basisregels in acht: anderhalve meter afstand en wanneer je verkouden bent of je hebt andere milde klachten, dan blijf je gewoon thuis.
We hebben het met elkaar in de hand om in clubverband te blijven trainen dus hou je aan deze regels en volg de aanwijzingen van de trainer.

Voor de korte termijn houden we het bij dit aanbod. Bij elke persconferentie kijken we wat verder mogelijk is of misschien helaas onmogelijk wordt.

Aanstaande maandag (29 maart) gaan we voor het eerst starten. We zijn erg blij dat we, op bescheiden wijze, weer met elkaar kunnen gaan lopen
en we kijken ernaar uit om jullie weer te ontmoeten!Sportieve groeten van Aleida, Alice, Anton, Evelien, Simone, Wim en Winny!”