Nieuws-banner-1024-203.jpg

 

Nieuwj 2017

Maandagavond 2 jan 2017 is de nieuwjaarsreceptie van Quo-Vadis gehouden. Met een redelijke opkomst nam onze voorzitter Tjeerd Koelewijn het woord voor een terugblik op het jaar 2016. Een woord van dank ging in eerste instantie richting de organisatoren van de Eemmeerloop en de Sint-Nicolaasloop. Ook werden de trainers bedankt voor hun inzet. 
Helaas hebben wij op dit moment te kampen met wat blessureleed van enkele trainers. Ook hebben de trainers Eef de Graaf en Jan Beentjes eerder al te kennen gegeven dat zij na dit seizoen gaan stoppen als trainers. Gelukkig hebben we binnen QV een 5 tal mensen bereidt gevonden om de cursus 'Assistent trainer' te gaan volgen, wat door Jan Beentjes voor de laatste maal wordt verzorgd. Ook hiervoor dank. Door de moordende concurrentie en ondanks een grote advertentie in de plaatselijke krant is het ledenaantal afgelopen jaar sterk afgenomen. We hopen dat we dit jaar hierin stabiel mogen blijven. Het Bestuur van QV wil de leden oproepen om de jaarvergadering te bezoeken om daarin met nieuwe ideeën te komen. Tevens zoeken wij opvulling voor een vacature van Marja Koelewijn, die heeft aangegeven om te stoppen als secretaresse. Verder meldt de voorzitter dat er binnen QV 3 lopers al 30 jaar of langer, lid zijn. Het gaat hier om de volgende personen:
Yvonne Verhoef, die als rolmodel, ondanks tegenslag toch weer volop traint bij Jan Beentjes op de dinsdagmorgen.
Jos Schellart, die zijn verdienste als voorzitter bij de club heeft gehad en ook de 'Eemdijkloop' die hij heel wat jaren organiseerde en natuurlijk elk jaar de prijsuitreikingen van de 'Eemmeerloop' op zich nam.
Vok Koelewijn, die als zomertrainer met zijn befaamde toespraken bekent is, maar ook de heerlijke sliptong wat hij elk jaar weer lekker voor ons bakt.
Een woord van dank voor hun trouwe lidmaatschap met daarbij een klein presentje werd aan deze 3 leden overhandigd.
Namens het bestuur van Quo-Vadis wenst de voorzitter tot slot een ieder een gezond, blessurevrij en vooral een sportief 2017 toe. Zie hier wat foto's van deze avond.

 

 

 

Sponsors Sint-Nicolaasloop