Nieuws-banner-1024-203.jpg

De afdeling conditiegym heeft zaterdag 29 maart tussen 8:30 en 9:30 uur een special gehouden in sporthal de kuil. Deze special was georganiseerd door Max de Vries en Jan Ruizendaal. De leden van deze groep werd gevraagd om een introducé mee te nemen om gezamenlijk te sporten. Ongeveer 30 mensen waren tegelijkertijd actief, voor conditiegym was dit een unicum.

De oefeningen werden in circuitvorm gedoceerd. De moeilijkheidsgraad was zodanig dat iedereen er aan deel kon nemen. Na afloop was er koffie in ons clubhuis, de leden zorgden zelf voor allerlei lekkers, het was heerlijk. De reacties luidden positief: dit moeten we meer doen!
Wij hadden fotograaf Boudewijn Hessel uitgenodigd om een fotoreportage te maken om op de site van Quo Vadis te plaatsen zodat we meer belangstellenden kunnen tonen wat conditiegym zoal inhoudt. Is uw interesse gewekt kom het eens meemaken. Voor tijd en plaats zie onze site.

Vriendelijke groeten
Max de Vries
Jan Ruizendaal


Hieronder een ingezonden reaktie van Will v Groningen Jonker.

Beste Redactie,
Van de zaterdagmorgenclub,
Wie mij ooit zo gek zou krijgen om op Zaterdagmorgen vroeg !!!! te gaan sporten???
Nu dat was Max met 1 mailtje is het je gelukt om mee te komen met Gerard om eens dat zaterdagmorgen gevoel te krijgen.
Oeps om 7.00 uur op is nu niet het lekkere zaterdagmorgen gevoel, maar oké mee dus naar de sporthal, alwaar het al gezellig druk was met meegekomen echtgenotes, vriend of vriendin, een leuk clubje van ongeveer 35 mensen.
Max en Jan hadden een leuk circuitje opgezet, maar eerst even warm lopen en daarna aan de slag.
In tweetallen onze opdrachten uitvoeren van een halve minuut (wel erg kort) je opdracht doen en op het seintje van Jan weer wisselen, de tijd was zo voorbij, en er klonk regelmatig o, a, oe door de zaal.
Na 45 min nog even tijd voor een spelletje, de ene helft ging voetballen en de andere helft ring hockey, en de spelregels??? gewoon doorspelen super wat een lol.
Na afloop met z’n allen naar het clubhuis voor een bakkie met allerlei lekkere baksels erbij, hartige hapjes en een fruithapje toe.
Nu iedere week kom ik echt niet mee, maar ik zou ook nog wel een keer buiten mee willen doen en al die andere ook???
Max en Jan bedankt, nu begrijp ik waarom Gerard iedere week zo blij thuis komt na het sporten.
Namens Will v Groningen Jonker.
Terug

Sponsors Sint-Nicolaasloop