Nieuws-banner-1024-203.jpg

De 4de hardloopclinic van 12 weken bij Quo Vadis gaat van start op maandag 24 februari 2014. Bewegen is een middel om uw conditie te verbeteren en dit kan met trimmen. Trimmen is hardlopen op recreatief niveau. De trimclub Quo Vadis biedt u de mogelijkheid om in 12 weken via rennen aan uw conditie te werken. Op de 3 voorgaande clinics kwamen ruim 95 Bunschoters, Spakenburgers of Eemdijkers af.

Veel plaatsgenoten konden na 3 maanden 5 kilometer rennen rond een ½ uur. De clinic staat open voor iedereen, die

  • het rennen wil proberen
  • moeite hebben om alléén te blijven rennen
  • terug wil komen van een blessure.

Hoe bereikt u dit?
U volgt 12 weken op de maandag en donderdagavond van 19.30 tot 20.30 de renclinic vanaf het clubhuis “Homerun” van Quo Vadis op het sportterrein “De Vinken”.

Wat kunt u verwachten tijdens de training?
Een waming-up, loopscholing, lopen met wisselende snelheden en een cooling-down zijn de ingrediënten van een uur bewegen. Trimmen verstevigt uw spieren, uw lichamelijke en geestelijke conditie. Tijdens de trainingen van een uur schenkt Quo Vadis aandacht aan het hele lichaam. Ontwikkelde arm - en rompspieren ondersteunen de beenspieren bij het lopen  en voorkomen hamstringblessures. Na 2 trainingsweken bent u instaat om 5 tot 10 minuten achter elkaar te rennen. Na 2 maanden legt u een afstand af van ten minste 3 kilometer af en na 12 weken is de afstand gegroeid tot 5 kilometer of meer. Om dit te kunnen bereiken is het bezoeken van de training op de maandag en donderdagavond een belangrijke voorwaarde. U bent van harte welkom op de maandag en donderdagavond in ons clubhuis Homerun op het sportpark “de Vinken “.  De clinic wordt afgesloten met de deelname aan de 5 kilometer trimloop op de Eemmeer estafette op zaterdag 17 mei 2014 in Spakenburg.

Informatie en inschrijving
Jan Beentjes verzorgt de clinic. Hij is onder nummer 035-5411982 bereikbaar voor nadere informatie. De kosten van de clinic bedragen € 45,00 per persoon inclusief de deelname aan de trimloop op zaterdag 17 mei.
Schrijf u nu in via dit inschrijfformulier, welke u ingevuld kunt meenemen op maandag 24 februari.

Terug

Sponsors Sint-Nicolaasloop