Sponsors Sint-Nicolaasloop 2017

Start 8e hardloopclinic van 13 weken bij "Quo Vadis" op maandag 28 augustus 2017.

Bewegen is een middel om uw conditie te verbeteren en dit kan met trimmen. Trimmen is hardlopen op recreatief niveau.
De trimclub "Quo Vadis" biedt u de mogelijkheid om in 13 weken via rennen aan uw conditie te werken. Veel inwoners van ons dorp zijn u voorgegaan. Op de 7 voorgaande clinics kwamen ruim 150 Bunschoters, Spakenburgers of Eemdijkers af.

Veel plaatsgenoten konden na 3 maanden 5 kilometer rennen rond een ½ uur. De clinic staat open voor iedereen, die

  • het rennen wil proberen
  • moeite hebben om alléén te blijven rennen
  • terug wil komen van een blessure.

Hoe bereikt u dit?
U volgt 13 weken op de maandag en donderdagavond van 19.30 tot 20.30 de renclinic vanaf het clubhuis “Homerun” van Quo Vadis op het sportterrein “De Vinken”.

Wat kunt u verwachten tijdens de training?
Een waming-up, loopscholing, lopen met wisselende snelheden en een cooling-down zijn de ingrediënten van een uur bewegen. Trimmen verstevigt uw spieren, uw lichamelijke en geestelijke conditie. Tijdens de trainingen van een uur schenkt Quo Vadis aandacht aan het hele lichaam. Ontwikkelde arm - en rompspieren ondersteunen de beenspieren bij het lopen en voorkomen hardloopblessures. Het grootste probleem in het begin zijn niet de been- maar de longspieren. We werken aan de ademhaling om de conditie te verbeteren.
Na 2 trainingsweken bent u instaat om 5 tot 10 minuten achter elkaar te rennen. Na 2 maanden legt u een afstand af van ten minste 3 kilometer af en na 12 weken is de afstand gegroeid tot 5 kilometer of meer. Om dit te kunnen bereiken is het bezoeken van de training op de maandag en donderdagavond een belangrijke voorwaarde.
U bent van harte welkom op de maandag en donderdagavond in ons clubhuis Homerun op het sportpark “de Vinken “. 
De clinic wordt afgesloten met de deelname aan de 5 kilometertrimloop op de "Sint Nicolaasloop" van zaterdag 2 december 2017 in Bunschoten.

Informatie en inschrijving
Piet Wassenaar (gediplomeerd trainer) verzorgt de clinic. De kosten van de clinic bedragen € 49,00 per persoon inclusief de deelname aan de "Sint Nicolaasloop" op zaterdag 2 december 2017
Schrijf u nu in via dit inschrijfformulierwelke u ingevuld kunt meenemen en op maandag 28 augustus kunt overhandigen aan trainer Piet Wassenaar of inleveren bij onze ledenadministratie:
Edward Ruizendaal, Helmstok 10, 3751ZK, Bunschoten.

Terug